woensdag 22 juli 2015

Doctor Mahmoud bin Abdul Raziq Al-Ridwani waarschuwt het Westen voor infiltratie van de Moslim Broederschap


Shaykh Mahmoud bin Abdul Raziq Al-Ridwani (1964)  is geboren in het Egyptische Kafr al-Jadeed en is vervolgens verhuist naar Caïro.

Zijn kwalificaties
Hij heeft zijn Master behaald in de Islamitische dogma en hij heeft later tevens ook zijn Doctorale gradatie behaald in de Islamitische dogma als in de diverse Islamitische stromingen en sektes en is gespecialiseerd in onder andere de Sofistische dogma 

Leer van de fouten van Saudi-Arabië 
Doctor Mahmoud ar-Ridwani waarschuwt het Westen voor de infiltratie van de Moslim Broederschap in de overheden en advies organen. Die zij in het voordeel van de organisatie willen infiltreren in navolging van hun infiltratie in de Arabische wereld.

Hij heeft in zijn kanaal al-Baseera in diverse programma's met onweerlegbare bewijzen aangetoond hoe de Moslim Broederschap te werk gaat om haar infiltratie te bewerkstelligen. Als voorbeeld gebruikte hij onder andere de infiltratie van de Moslim Broederschap in Saudi-Arabië.

Waar zij door middel van onder anderen Salih al-Saykh, Abdurahmaan as-Sudais en Saoud Chouraim instaat werden gesteld om de religieuze macht te grijpen in de voor Moslim heilige moskeeën in Mekka en Medina als in diverse universiteiten en religieuze organen.

Doordat de net geschetste undercover Moslim Broederschap leden hun gelijken hoge religieuze posities hebben gegeven. Heeft de leer van Hassan al-Banna zich in een rap tempo in Saudi Arabië verspreid met een toename van ISIS supporters als gevolg.

Advies voor het Westen
Hij adviseert het Westen om onderzoeken te starten aangaande alle Westerse advies organen als de Europese fatwa instellingen waar de Moslim Broederschap met de scepter zwaait. Ook dienen de Westerse overheden volgens hem alle activiteiten van de Moslim Broederschap in kaart brengen. 

Belangrijker vind hij het dat de Westerse overheden alle buitenlandse geldstromingen van de Moslim Broederschap in kaart moeten brengen. Ook waarschuwt hij het Westen om zich niet te laten misleiden door de deceptive uitspraken en handelingen van de Moslim Broederschap leden. 

Ook adviseert hij het Westen om zijn methodieken als dogmatische onderzoeken aangaande de Moslim Broederschap te bestuderen, waardoor het Westen instaat gesteld zal worden om de ware agenda van de Moslim Broederschap onder ogen te zien. Volgens hem is de Moslim Broederschap een extremistische organisatie die volgens hem de oorzaak is van de huidige terroristische problematiek. Team Chessy


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.