vrijdag 17 juli 2015

Moslim Broederschap is volgens haar oprichter een salafistische organisatie wat streeft naar een kalifaat en oproept tot jihadArtikel van onze terrorisme expert en radicaliseringsdeskundigen ChessyDe Nederlandse overheid dient zich niet te laten misleiden door bepaalde politici, voorzitters van stichtingen en advies organen die direct of indirect verbonden staan met de Moslim Broederschap. De net geschetste personen misleiden bewust door middel van hun onislamitische handelingen en uitspraken waar zij zelf niet achter staan.


Om zo als gematigd gecategoriseerd te worden door de desbetreffende overheden in de hoop dat ze de gelegenheid krijgen om te netwerken in het voordeel van de organisatie. Dit was het geval in de VS en Saudi-Arabië die zijn geïnfiltreerd door de Moslim Broederschap en het lijkt erop dat het ook in Nederland het geval is.Diverse Nederlandse Moslim Broederschap leden waarvan beweerd wordt dat ze gematigde democratische Moslims zijn, zijn in feiten wolven in schaap kleren. Onder het motte het doel heiligt de middelen beweren ze dat de democratie gelijk staat of beter is dan de sharia, distantiëren ze zich van de Jihad en verwerpen ze elke form van een Islamitische kalifaat.

Terwijl we na bestudering van de methodieken boekwerken van de Moslim Broederschap enkel maar een conclusie kunnen trekken. En dat is dat de stichting van een Islamitische Kalifaat wat streng geregeerd dient te worden door middel van de sharia, tot de methodieken prioriteit doelen behoort van de Moslim Broederschap.

Zoals de oprichter en spirituele leider van de Moslim Broederschap, Hassan al-Banna heeft geschreven in zijn boek, die hij voorlas tijdens de vijfde Islamitische conferentie onder de titel "De Moslim Broederschap en kalifaat", hij schreef.
 
كتب الإمام البنا في رسالة المؤتمر الخامس تحت عنوان "الإخوان المسلمون والخلافة"
 


ولعل من تمام هذا البحث أن أعرض لموقف الإخوان المسلمين من الخلافة وما يتصل بها، وبيان ذلك أن الإخوان يعتقدون أن الخلافة رمز الوحدة الإسلامية، ومظهر الارتباط بين أمم الإسلام، وأنها شعيرة إسلامية يجب على المسلمين التفكير فى أمرها، والاهتمام بشأنها، والخليفة مناط كثير من الأحكام فى دين الله، ولهذا قدم الصحابة رضوان الله عليهم النظر فى شأنها على النظر فى تجهيز النبى صلى الله عليه وسلم ودفنه، حتى فرغوا من تلك المهمة، واطمأنوا إلى إنجازها


Hassan al-Banna schreef dat de stichting van een otherdox Islamitische kalifaat wat streng geregeerd wordt met de sharia tot de prioriteiten behoort van de Moslim broederschap.
Vandaar dat de Moslim Broederschap als slogan hebben, Allah is ons doel, de profeet is ons voorbeeld, de Koran is ons wetboek, de Jihad is ons pad en sterven op de pad van Allah is onze wens.Maar als de stichting van een Islamitische kalifaat onder de hoofddoelen behoort van de Moslim Broederschap, waarvan haar leden niet uit het partij protocol kunnen treden. Hoe kunnen de Nederlandse Moslim Broederschap leden dan aan de ene kant erkennen dat ze simpatiseren of  leden zijn van de Moslim Broederschap . Maar aan de andere kant beweren dat ze democraten zijn en zonder schaamte door gaan met de opvoering van hun toneelstuk? Hieronder het antwoord.


Wat ook heel erg dubbel maar typerend is voor de Moslim Broederschap, is dat haar Nederlandse leden, samenwerkende partners, sympathisanten als personen die hun meningen aanhangen hun pijlen enkel maar richten op hun theologische methodieken tegenpolen.

Terwijl de oprichter en spirituele leider van de Moslim Broederschap, Hasan al-Banna in diverse aangelegenheden heeft verkondigt dat de Moslim Broederschap een Salafistische organisatie is?
Maar als dat zo is waarom richten de net geschetste hun pijlen enkel maar hun methodieken tegenpolen terwijl de Moslim Broederschap, waar ze onderdeel van uitmaken of mee simpatiseren zelf een Salafistische organisatie is volgens haar eigen oprichter?


Wat ook heel erg dubbel maar typerend is voor de Moslim Broederschap, is dat haar Nederlandse leden verkondigen dat zij tegen de gewapende Jihad zijn. En in de media beweren dat de Jihad zich slechts beperkt tot de verdedigende of de innerlijke jihad. Terwijl Hasan al-Banna en Sayed Qotb voor de organisatie hebben bepaald dat de verrichting van de gewapende jihad tot de priorieiten van de organisatie behoort. 


Dit verklaart wel waarom alle huidige terroristische leiders eerder hoge theologische als militaire funcites beklede binnen de Moslim Broederschap. Zoals u kunt lezen in mijn artikel, alle leiders van ISIS, AQ, Bokko Haram, Hamas en Takfir wal Hirja waren lid van de Moslim Broederschap. Maar waarom beschuldigen zij hun theologische tegenpolen er constant van dat zij de hoofdoorzaak zijn van de jihad problematiek.Terwijl alle huidige jihadistische leiders van al-Qeada, ISIS en Bokko haram allen zijn geinspireerd en geradicaliseerd door middel van de boekwerken van de Moslim Broederschap? Vandaar mijn vraag, wanneer zullen Yassin el-Forkani, Azzedine Karrat en Ahmed Marcouch beginnen met het waarschuwen tegen de Moslim Broederschap?

Lees ook onze andere artikelen over de Moslim Broederschap

http://chessy122.blogspot.com/2015/07/wanneer-zullen-yassin-elforkani.html

http://chessy122.blogspot.com/2015/06/osama-bin-laden-de-leider-van-al-qeada.html

http://chessy122.blogspot.com/2015/06/fbi-chief-muslim-brotherhood-supports.html

http://chessy122.blogspot.com/2015/06/wahabistische-geleerden-isis-zijn.html

http://chessy122.blogspot.com/2015/06/the-terrorist-organisation-muslim.htmlChessyGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.