dinsdag 26 januari 2016

Een glimp van de radicale terroristische opvattingen van de Moslim Broederschap

 
 

Hieronder een foto van de bron van alle ellende de collectie schrijfwerken van Hassan al-Banna de oprichter en spirituele leider van de Moslim Broederschap. De Moslim Broederschap is een radicale organisatie die verantwoordelijk is voor de huidige terroristische problematiek. Wij hebben veel over de organisatie gesproken dus neem het artikel door en oordeel zelf.

Door een van de eerste hoofdstukken van dit boek van Hasan al-Banna genaamd de Jihad, is de huidige ideologie van alle Jihadistische groepen opgesteld en zijn Bin Laden, Ayman Zawahiri, ISIS kalief abu Bakr al-Bagdady als alle grote jihadistische theologen geradicaliseerd en geïnspireerd om een Jihad tegen het westen te voeren.

Hieronder een glimp van zijn radicale oproepen om deel te nemen in de globale Jihad 

    
Uit de bovenstaande screenshots van de collectie schrijfwerken van Hassan al-Banna, wordt duidelijk dat de organisatie een radicale methodiek belijd waar deelname aan de globale jihad centraal staat. Niemand zou kunnen ontkennen dat de ideologie van de Moslim Broederschap die gefundeerd is op twee pilaren 1- vreedzame dawa 2- jihad, geen radicaliserende factor is waardoor jonge Moslims na bestudering van de collectieve schrijfwerken van Hasan al-Banna, vatbaar zijn om uiteindelijk bij ISIS terecht komen.

Het kan ook niet anders aangezien alle huidige leiders van alle terroristische organisaties als bin Laden en abu Bakr al-Bagdady, eerder hoge theologische als militaire leiders waren van de Moslim Broederschap. Ook staat het onweerlegbaar vast dat de Moslim Broederschap het hun leden en sympathisanten verplicht om deel te nemen aan de globale jihad.

Uit de screenshots hieronder wordt duidelijk dat de Moslim Broederschap haar lokale leiders beveelt om trainingskampen op te zetten waar hun geronselde leden en sympathisanten zich kunnen prepareren voor deelnamen aan globale jihad.


Uit de screenshots hieronder wordt duidelijk dat de Moslim Broederschap al haar leden en sympathisanten oproept om slapende cellen voor terroristische doeleinde te creëren. Dit verklaard wel waarom het Westen uit het niets na jaren lange indoctrinatie van haar onderdanen door middel van de boeken van de Moslim Broederschap, opeens te maken hebben met slapende cellen.

 

Uit de screenshots hierboven is onweerlegbaar bewezen dat de Moslim Broederschap de creatie van slapende cellen voor terroristische doelende stimuleert. Ook zijn de leden en sympathisanten van de Moslim Broeders loyaler aan hun leiders die ze te alle tijde niet moge ongehoorzamen dan aan de Nederlandse grondwet.

Uit de screenshots hieronder wordt duidelijk dat de Moslim Broederschap vind dat alle ongelovigen zich of moeten bekeren tot de Islam, of de ongelovigen tax ( jizia ) moeten betalen waardoor ze geen Moslim hoeven te worden of na weigering van deze opties gedood dienen te worden.


Uit de screenshot hieronder wordt duidelijk dat de Moslim Broederschap net als ISIS en al-Qeada een streng Islamitische kalifaat wil stichten wat geregeerd wordt met de sharia, waar geen ruimte is voor anders denkende laat staan voor niet Moslims die volgens de Moslim Broederschap zoals hierboven te lezen is drie opties geboden wordt,

1- bekeren tot de Islam.
2- de ongelovigen tax ( jizia ) te betalen
3- Of na weigering van deze twee opties gedood dienen te worden
Uit de screenshots hieronder wordt duidelijk dat de Moslim Broederschap net als ISIS en al-Qeada vinden dat alle Islamitische landen en vooral het kalifaat enkel geregeerd moet worden met de Sharia.

Regeerbeleid van de Moslim Broederschap: Fondswerving voor en investeren in de jihad als de uitkeringen voor de jihadisten en hun familie leden.


Volgens bepaalde undercover Moslim Broederschap leden hebben wij de Moslim Broederschap verkeerd begrepen, alleen liggen de zaken bij de Moslim Broederschap toch anders. Want volgens Hassan al-Banna de oprichter van de Moslim Broederschap, heeft iedereen die een andere conclusie trekt zijn ideologische schrijfwerken verkeerd begrepen.


Team Chessy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.