dinsdag 2 februari 2016

Steunt assalam moskee ISIS?????



 
Ongeacht het feit dat de Essalam Moskee door de in de golfstaten woonachtige Moslim Broeders is gebouwd en tot op de dag van vandaag door wordt gefinancierd. Los van het feit dat haar bestuur volgens velen undercover Moslim Broederschap leden zijn. Zijn wij van mening dat de uitspraken van Mohammed Ebraymi niet aan de moskee kunnen worden toegeschreven noch bedoelde Mohammed Ebraymi het geen wat hem verweten wordt.

Kern van het gesprek ging over de in de golfstaten wonende radicale Moslim Broeder financiers die weigeren om hun macht af te staan aan de Rotterdamse Marokkaanse Moslim gemeenschap. Volgens Mohammed Ebraymi heeft Nouh hem gezegd dat de moskee hun eigendom is en dat iedereen naast hen niets te zeggen heeft, waarna Mohammed Ebraymi het ISIS khalifaat als voorbeeld nam.

Onderzoek
Raadslid Peggy Wijntuin was gezien de recente ontwikkelingen in Parijs geschrokken van het fragment. ,,Des te meer omdat dit geluid werd gepropageerd op een prominente plek in een moskee van zo'n grote omvang in onze stad.''

Zij wil dan ook weten van burgemeester en wethouders wanneer de uitspraken zijn gedaan, door wie en wat de moskee hiervan vindt.
 

Dit moet stoppen
Het is opvallend dat personen als Marcouch die het constant hebben over fabelachtige financieringen uit Saoedi Arabië, tot op de dag van vandaag niet hebben gesproken over de invloeden van de in de golfstaten wonende leiders van Moslim Broederschap.

De Nederlandse Moslim gemeenschap verzet zich blijkbaar hevig tegen deze invloeden en beschouwd deze inmenging vanuit de golfstaten als ongewenst. Alleen worden de Westerse belangen van de Moslim Broederschap ongeacht alle ontevredenheid constant behartigd door haar undercover leden in de tweede kamer.

Dit is ook het geval met de Amsterdamse Blauwe moskee die tevens ook is gebouwd door Moslim Broederschap investeerders uit de golfstaten die er momenteel ook net als in de assalam moskee met de scepter zwaaien. Ondanks alle ontstane problemen weigeren Marcouch en zijn gelijken om de Nederlandse Moskeeën te verlossen van de greep van de in de golfstaten wonende Moslim Broeders.

Wij zijn van mening dat de Nederlandse overheid een onderzoek dient starten tegen de Nederlandse Moslim Broeders als personen die het voor hen vergemakkelijken om hun Westerse doelstellingen te behalen.

Wij zijn ook van mening dat de Nederlandse overheid alle moskeeën moet dwingen om al hun banden met hun buitenlandse financiers te verbreken. Dat een derde partij in de bouw van een Moskee investeert kan uit economisch oogpunt worden begrepen maar dat er invloed wordt opgeëist duidt op het feit dat er andere zaken zich afspelen.

Opvallend worden er enkel maar Moslim Broederschap moskeeën gefinancierd vanuit de Arabische golf en toevallig spreken uitgerekend alleen deze Nederlandse undercover Moslim Broeders over Salafistische Saudische donaties?????

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.