woensdag 23 maart 2016

Zoals team chessy al reeds zei heeft Najim Laachraaoui zich opgeblazen in zaventem

 
Zoals wij als eerste op 22 maart hebben geschreven heeft ISIS bommenmaker Najim Lachraaoui zichzelf  in Brussel opgeblazen. Ons bericht werd een dag later mede door de Belgische krant De Standaard op basis van ’een goede bron’ bevestigd.

Najim Laachraaoui werd in juni van vorig jaar teruggestuurd vanuit Turkije, zegt Turks president Erdogan. 'Ondanks al onze waarschuwingen werd hij vreemd genoeg toch vrijgelaten.' Volgens Erdogan werd de man in juni 2015 opgepakt in Gaziantep, in het oosten van Turkije. De Belgische autoriteiten hebben hem opmerkelijk genoeg vervolgens weer vrijgelaten.

Advies
Wij zijn van mening dat de Belgische diensten ongeacht de feitelijke tekortkomingen toch enigszins goed werk leveren, alleen is het zo blijkt toch ondermaats. Chessy heeft bewezen dat je met primitieve middelen toch veel succes kan boeken.

Velen moeten zich realiseren dat succes niet enkel geboekt kan worden door middel van de technologie, extra financiële injecties of de genoegenneming met je eigen overgeschatte capaciteiten.
Maar door theologische kundigheid, terrorisme expertise, inlichtingen specialisme, kennis van het totale plaatje en maatschappelijke beïnvloedingen.

We zijn van mening dat de huidige Belgische inlichtingen strategie aangepast moet worden zo ook moeten de maatschappelijke activiteiten van de diensten veranderen. Zo ook is het belangrijk dat de diensten multifunctionele personen werven die als gevolg van de net geschetste overwaarde meer resultaat zullen gaan boeken.


Team Chessy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.