woensdag 13 april 2016

Team Chessy voorspellingen van de aanslagen in Brussel en Parijs als andere globale ontwikkelingen
Een van de grootste oorzaken waardoor veel Westerse inlichtingen en veiligheidsdiensten ongeacht hun uitmuntende activiteiten toch achter de feiten aanlopen. Is de interne bureaucratie, het niet correct afhandelen van inlichtingen als een falende inlichtingen systeem. Waardoor veel inlichtingen verloren gaan met als gevolg dat ze niet effectief kunnen opgetreden tegen naderhand gebleken dreigingen.

Na een aanslag wordt er meestal direct door de verantwoordelijke gezegd, dat de samenwerking tussen inlichtingen diensten beter moet, dat de diensten niet voldoende monitoring capaciteiten hebben of dat er totaal geen aanwijzingen waren.


De diensten hebben gedeeltelijk gelijk maar de realiteit duid er op dat ze zelf een grote aandeel hebben in het complexere van een bekend proces waardoor ze veel bruikbare inlichtingen mislopen. Want de realiteit duid er op dat veel succes geboekt kan worden met uiterst primitieve middelen.

In de aanloop van de recente aanslagen in luik waren er duidelijke indicaties gefundeerd door KOUDE inlichtingen  dat ISIS of een andere ideologische partner een aanslag zou gaan plegen in België, ik mailde bepaalde elementen en kreeg bijvoorbeeld te 25-05-2018 de volgende reactie.


Naar mate de uren verstrijkte in combinatie met nieuwe globale via sociale media verkregen koude data, ging  ik verdere met de analyse van koude inlichtingen en indicaties. Waarna ik steeds meer zekerheid begon te krijgen dat er wat kan gaan gebeuren. En helaas duiden alle KOUDE inlichtingen en  indicaties erop dat er een aanslag op het leger en politie in bepaalde landen werd  voorbereid of bij lonewolfs waar gepromoot werd.


Nadat ik helaas wellicht als gevolg van de interne bureaucratie en struikelblokken geen of te laat antwoord kreeg, was ik weer gedwongen om hier net als alle door mij verijdelde of verwachte uitgekomen aanslagen  over te tweeten.
Ik stelde een cryptische tweet op en tagte bepaalde elementen en verwees daarin naar bepaalde mails en plaatste van een daarvan een screenshot, in de hoop dat ze mijn boodschap begrepen, maar blijkbaar is het niet doorgedrongen, maar wat kan ik doen? 

Ik mailde waarna waarna ik na een negatieve verloop in face twee was beland en dat is  cryptisch mijn boodschap duidelijk maken.


Nadat fase twee ook zijn vruchten niet afwerpte begon fase drie, ik tweete op een thuglife manier dat België binnen een WEEK zou gaan Janken. 


En helaas is weer precies gebeurd wat wij hadden gezegd, binnen een week is er daadwerkelijk een aanslag gepleegd in België en ook de tweede verwachting hadden we goed helaas waren er politie slachtoffers gevallen.

En dit is niet de eerste keer want in de aanloop naar de aanslagen in Brussel waren er duidelijke indicaties dat ISIS een aanslag zou gaan plegen in België. Alleen waren er geen concrete aanwijzingen waar deze aanslag zou gaan plaats vinden.

Diverse veiligheidsdiensten als derde partijen hebben hun Belgische collega's op de hoogte gesteld van een eventuele aanval, alleen is er ergens iets catastrofaal mis gegaan. Want de eventuele locaties die bij de diensten bekend waren zijn zo blijkt niet goed beveiligd. Na de aanslagen in Brussel tweete wij de volgende zaken die allen door de realiteit zijn bevestigd.
Een dag voor de internationale media schreven wij dat ISIS bommen maker Najim Laachraoui onder de zelfmoord terroristen was. 


Anderhalf week na onze tweet was de verrassing daadwerkelijk in de Brusselse wijk Anderlecht waar de voortvluchtige Mohamed Abrini werd gearresteerd.
Zo ook waren er in de aanloop van de aanslagen in Parijs duidelijke indicaties dat ISIS grootschalige Westerse aanslagen aan het voorbereiden waren. Op 11-07-2015 en 29-07-2015 tweete Team Chessy na analyse van diverse indicaties dat ISIS via sociale media bezig waren met ronselen voor aanslagen in Engeland, Nederland, België en Frankrijk.Op 02-09-2015 tweete Team Chessy dat september of November 2015 wellicht een van de zwartste maanden in de historie van NL, ENG, BEL en Frankrijk zouden worden.


En helaas was November daadwerkelijk voor Frankrijk de zwartste maand in haar geschiedenis.  
 
Direct na de bloedige aanslagen was er nog veel onduidelijkheid wie de aanslagen gepleegd zou hebben en wie ze zal opeisen.
 
Een dag na de tweet had ISIS de verantwoordelijk voor de aanslagen via sociale media opgeëist.Team Chessy tweete direct na de bloedige aanslagen dat er andere anderen aanslagen gepleegd zouden worden gepland in Engeland, Frankrijk en België. 


Deze indicaties werden zo serieus dat Team Chessy zich enkel op België richten en het volgende tweete.Vijf dagen na de tweet waren er in België daadwerkelijk slapende cellen gearresteerd die een tweede aanslagen golf hadden gepland.Team Chessy tweete op 15-011-2015 dat er voorbereidingen getroffen waren om aanslagen tegen de politie te plegen in Nederland, Belgie en Frankrijk.En ook dit is twee weken later bevestigd door de in de tweet genoemde overheden en media. Want er was een Belgische slapende cel opgerold die daadwerkelijk plannen had om aanslagen op de Belgische politie te plegen. 

  


Team Chdessy tweete op 30 maart 2015 dat er wellicht een aanslag in Nederland zal gaan plaats vinden en op 4 April  2015 tweete team chessy baserend op wat indicaties dat deze gepaard zal gaan met een combi aanslag in een noord Afrikaanse land.En niet veel later werd er een ISIS cel in Marokko gearresteerd die combi aanslagen wilde plegen in Nederland en Marokko.En ook deze voorspelling bleek te kloppen sterker nog de Marokkaanse veiligheidsdienst heeft haar Nederland collegas hierover op de hoogte gesteld  

Onder de uitgekomen voorspellingen 
Chessy tweete op 17 November dat ISIS aanslagen op haar Westerse theologische tegenpolen had gepland.


Dit is vijf maanden na onze tweet door The Clarion project bevestigd.
Chessy tweete in December 2014 als eerste na analyse van opgevangen indicaties dat Abu Bakr al-Bagdady, gewond was geraakt als gevolg van de coalitie bombardementen.


En vier maanden later heeft ISIS  als de intelligence community bevestigd dat Abu Bakr al-Bagdady daadwerkelijk gewond was geraakt.
Op 30 april tweete Chessy nadat bekend werd dat ISIS leider Abu Bakr al Bagdaad gewond was geraakt waardoor onduidelijkheid was ontstaan of hij nog in leven was. Dat hij spoedig van zich zou gaan laten horen.

Twee weken later verspreide de radicale website al-Forqaan een audio opnamen van de leider van de terreurbeweging. Waarin hij alle extremisten opriep om de wapens op te pakken in hun landen van herkomst als om zich te voegen bij hun broeders in Syrië en Irak.
En op 11-07-2015 schreef Chessy dat ISIS ronselde voor aanslagen in Engeland, Nederland, Frankrijk en België.

 


En er heeft zich daadwerkelijk een mislukte aanslag plaats gevonden in België/Frankrijk.  

Op 02-09-2015 tweete Team Chessy dat september of November wellicht een van de zwartste maanden in de historie van NL, ENG, BEL en Frankrijk zullen zijn.


En helaas was November ook daadwerkelijk voor Frankrijk de zwartste maand in haar geschiedenis.  
 

Direct na de bloedige aanslagen was er nog veel onduidelijkheid wie de aanslagen gepleegd zou hebben en wie ze zal opeisen.
Een dag na de tweet heeft ISIS de verantwoordelijk voor de aanslagen via sociale media opgeëist .

Team Chessy tweete tevens ook direct na de bloedige aanslagen dat er andere anderen aanslagen gepleegd zouden kunnen worden in Engeland, Frankrijk en België. 

Op 19 November tweete Team Chessy dat België binnen enkele dagen aangevallen zou kunnen worden.


Vijf dagen later waren er daadwerkelijk slapende cellen in België gearresteerd die een tweede aanslagen golf hadden gepland.Team Chessy tweete op 15-011-2015 dat er voorbereidingen waren getroffen om aanslagen tegen politie te plegen.En ook dit is twee weken later door de in de tweet genoemde overheden en media bevestigd.


 Wat zal er gebeuren in 2016????Team Chessy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.