donderdag 19 oktober 2017

Mufti Marcouch ontmaskerd deel 3
Wij hadden tevergeefs als gevolg van onze diverse onweerlegbare artikelen waaruit is gebleken dat enkel de ideologie van de  Moslimbroederschap de huidige terrorisme problematiek heeft veroorzaakt, gehoopt dat de moefti van de PVDA Ahmed Marcouch eindelijk zou gaan beginnen met de bestrijding van het echte probleem, de ideologie van zijn favorite de Moslim Broederschap.

Vooral nadat wij hem hebben aangetoond door middel van vertalingen van diverse passages van de wetboek van de Moslimbroederschap de collectie schrijfwerken van haar oprichter Hassan al-Banna ( ARTIKEL ), waaruit is onweerlegbaar is gebleken dat de organisatie oproept tot deelnamen aan de globale jihad, slapende cellen voor terroristische doeleinde creëren, zelfmoord aanslagen goedkeuren, democratie verwerpen, de stichting van een islamitische kalifaat nastreven, onderwijs willen islamiseren, ongelovigen die niet willen bekeren of een ongelovige taks opleggen of vermoorden, moslims via het DF traject radicaliseren en alle overheden in het belang van de organisatie willen infiltreren.

Het kan ook niet anders als alle huidige prominente terroristische leiders als bin laden, abu bakr al-bagdadi en anderen voor afsplitsing lid waren van de Moslim Broederschap en enkel door hun boekwerken waren geradicaliseerd, ( ARTIKEL )

Deze feitelijkheden zouden voor Marcouch aanleiding genoeg moeten zijn om zijn huidige standpunten te herzien. Daarentegen blijft hij op een of andere manier de andere kant op kijken en volharde hij zich in zijn kruistocht tegen het salafisme. 

Los van het feit dat hij zijn geloofwaardigheid bij velen heeft verloren schaadt hij als gevolg van zijn opstelling diverse nationale veiligheidsbelangen,die fundamenteel waren, zijn en blijven in de strijd tegen radicalisme en terreur. 

Spijtige genoeg weigert deze parlementariër tot op de dag van vandaag om kritische vragen te beantwoorden, zijn beschuldigingen eindelijk eens een keer feitelijk te onderbouwen of om zijn standpunten aan de hand van de gepresenteerde feitelijkheden te veranderen, 

Zijn houding heeft zich geresulteerd dat velen betwijfelen of het Marcouch echt gaat om de volgens hem radicale opvattingen van het salafisme. Want volgens sommigen is de drijfveer achter zijn kruistocht zijn uitzetting van de as-Soennah moskee.


                                   

Terwijl hij volgens anderen  op een of andere manier verbonden zou zijn met de Moslim Broederschap.


Aboe 'Abdillaah over de aantijgingen van Ahmed Marcouch aan het adres van Salafisme


Uit de screenshots hieronder blijkt dat de Moeftie van de tweede kamer alle geboden kansen in de media aangrijpt om zijn ongefundeerde beschuldigingen te doen. 

Opmerkelijk genoeg blijft Kruisvaarder Marcouch maar door gaan met zijn kruistocht tegen het salafisme terwijl alle terroristische leiders zelf bevestigen lid te waren geweest van de Moslimbroederschap en dat ze door hun boekwerken waren geradicaliseerd en dat de idealogie van de MoslimBroederschap door de jihadisten verder is uitgebouwd.  Hierboven wordt verklaard dat de idealogie van de Hasan Al-Banna het zelfde is als die van al-Qeda 

Abu Mohammed al-Maqdisi erkent dat de Moslim Broederschap overal deelnemen aan de globale jihad


*
Hieronder zal ter bekrachtiging van de stelling van de AIVD onweerlegbaar blijken  dat Osama bin Laden -AQ-, Ayman al-Dawahiry -AQ-, Abu Bakr al-Bagdady -ISIS-, Abu Mohammed al-Adnany -ISIS-, Mohammed Yusuf -BH- eerder hoge theologische als militaire functies beklede binnen de Moslim Broederschap. En dat zij door de theologen van de Moslim Broederschap zijn geronseld voor de jihad en enkel door hun boekwerken zijn geïnspireerd, geradicaliseerd en gevormd tot wat zij nu zijn.Osama bin Laden de leider van al-Qeada

In de opnamen hieronder verklaard Ayaman al-Zawahiry de huidige leider van al-Qeada dat Osama bin Laden, voor diens avontuur in Afghanistan een actieve lid was van de Moslim Broederschap. Ook verklaarde hij dat Osama Bin Laden in de begin face van de Afghaanse oorlog enkel de bevelen opvolgde van de Saudische Moslim Broederschap leiders.

Ayman Azawihri verklaard dat Osama bin Laden een actieve lid was van de Moslim Broederschap 
Abdulaah Azaam de spirituele leider van Osamah bin Laden


DAAbdulaah Azaam onderwijst de boekwerken van Hasan al-Banna aan de jihadisten in Afghanistan

Abdulaah Azaam onderwijst de biografie van de prominente leder van de Moslim Broederschap Sayed Qotb


Abdulaah Azaam onderwijst de biografie van de prominente leder van de Moslim Broederschap Sayed Qotb


Abu Moshab as-Sury was voor zijn afsplitsing een prominente leider van de Syrische tak van de Moslim Broederschap


Hieronder erkent Abu Moshab as-Sury dat hij lid was van de Moslim Broederschap en dat de organisatie Saoedi Arabië hebben geïnfiltreerd. Zo ook erkent hij dat hij door middel van hun boekwerken was geradicaliseerd en dat de boeken van de theologen van de organisatie aan de jihadisten in Afghanistan werden onderwezen. Abu Moshab as-Sury erkent dat hij lid was van de Moslim Broederschap en dat hij door middel van de boekwerken was geradicaliseerd en geïnspireerd was deel te nemen aan de globale jihad.


Ayman al-Zawahiri de spirituele leider van al-Qeada

Ayman al-zawahiry de huidige leider van al-Qeada was voor zijn Afghaanse avontuur een prominente theologische als militaire leider van de Moslim Broederschap waar hij als 15 jarige lid van werd. 

ISIS Khalif Abu Bakr al-Bagdady

Abu Bakr al-Bagdady was voordat hij zijn kalifaat stichten een prominente leider van de Moslim Broederschap. Zoals bevestigd door de door Interpol gezochte spirituele leider van de Moslim Broederschap, Yusuf al-Qardawi. 

In de opnamen hieronder verklaard Yusuf al-Qardawi dat Abu Bakr al-Bagdi, een van de belangrijkste leiders van de Moslim Broederschap was in Irak.

MB leider Yusuf al-Qardawi erkent dat Bagdady een leider was van de MB

ISIS persvoorlichter Abu Muhammad al-Adnani
Muhammad al
In de biografie van de persvoorlichter van ISIS, Abu Muhammad al-Adani, staat dat hij in een rap tempo radicaliseerde na het lezen van de boeken van Sayed Qotb, als de mijlpalen op de weg en in de schaduw van de koran.
Ibrahiem Azakzaki en Mohammed Yusuf de oprichter van Bokko Haram

Mohammed Yusuf de oprichter van de terroristische organisatie Bokko Haram begon zijn jihadistische loopbaan in de jaren tachtig als student van de Moslim Broederschap leider Ibrahiem Azakzaki, die hem indoctrineerde met de lering van Hasan al-Banna en Sayed Qotb.
 


Abu Mohammed al-Jowlani, de leider van Jabhat an-Nusra, al-Qeada in Syrie 

 Abu Mohammed al-Jowlani bevestigd in een exclusieve intervieuw met de dubieuze Arabische nieuwszender al-Jazeera, dat er geen verschil bestaat tussen de theologische Methodiek van Jabhat an-Nusra en die van Moslim Broederschap. Hij bevestigd tevens ook dat de boeken van de Moslim Broederschap in Syrie aan de jihadisten worden onderwezen. Hamas leider Ahamad YasinDe Islamitische Verzetsbeweging is één van de vleugels van de Moslimbroeders in dat Land. De link tussen de Moslim Broederschap en Hamas is duidelijk, en wordt bevestigd door artikel 2 van het Handvest van Hamas, die luidt: "De Islamitische Verzetsbeweging is één van de vleugels van de Moslimbroeders in Palestina".

Chukri Ahad Mostapha de oprichter van al-Takfir wal Hijra

Chukri Ahemd Mostapha was een van de grootste studenten van de radicale prediker Sayed Qotb die hij in 1965 in de gevangenis leerde kennen. Nadat Sayed Qotb werd opgehangen creëerde hij de extremistische jihadistische organisatie al-Takfir wal Hijra baserend op de ideologie van Hasan al-Banna en Sayed Qotb. 


Salih Siria de oprichter van Shabaab al-Jihadia

Salih Siria was ooit een prominente leider van de Moslim Broederschap en richten na opsplitsing de radicale jihadistische organisatie shabaab al-Jihadia. Zijn radicale opvattingen worden mede duidelijk in zijn boek het geloof. 


Het wordt voor iedereen duidelijk alle huidige terroristische leiders lid waren van de MoslimBroederschap en dat ze enkel door dat de MoslimBroederschap waren geradicaliseerd en geinspireerd om een globale jihad te voeren.

Maar als we huilen om velen aanslagen in het westen en klagen over radicalisme waarom bestrijden we dan de oorzaak niet?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.