dinsdag 29 mei 2018

Weer had team chessy indicaties over de aanslag in LUIK


                               Artikel van onze inlichtingen en terrorisme specialist Chessy


Eerste stuurde wij in de aanloop van de aanslagen in luik het volgende 

Nadat het was gebleven met de hierboven ontvangen standaard mailtje en de vreemde ontdekking hieronder Was ik helaas genoodzaakt om het volgende vernederend te tweete en gingen we verder op de thuglife modus
En helaas kwam onze verwachtig dat politie weer doelwit was ook dit keer weer uitAls gevolg van koude inlichtingen hadden wij in navolging van alle voorgaande voorspelde of verijdelde aanslagen, ook over de uiteindelijk in Luik gepleegde aanslag een cryptische signaal richting de verantwoordelijke afgestaan, dat onze geliefde België net als toen weer hoog op het lijstje staat. 
Ik verwees bewust naar een mail aangaande data zodat ik er met zekerheid vanuit kon gaan dat ze begrepen wat ik bedoel.

In de retweet daarvan typte ik helaas na eenzijdig contact te hebben gezocht met bepaalde, dat de indicaties en de data van toen die hebben geleid naar de verijdeling van een aanslag op leger en politie nu ook weer gelden.


Vandaar dat ik bewust in de tweet hierboven verwees naar de hieronder weergegeven screenshot Door mails als hierboven werd bijvoorbeeld de aanslag hieronder verijdeld en dit is niet de eerste keer, enkel strijken zij telkens met de eer in zaken waarin een ander de hoofdrol speelde. Ik zoek geen erkenning want ik hoef niks meer te bewijzen heb genoeg bewezen, mijn kwaliteiten worden door vriend en vijand erkend. Vandaar dat ik nooit gefrustreerd raak als bepaalde elementen niet reageren vooral omdat ik ze in essentie niet erken, ik triomfeer zoiezo met hun of zonder hun. 

Dus hoe kan ik gefrustreerd raken terwijl ik meer inlichtingen zeges boek dan heel staatsveiligheid in haar geschiedenis heeft behaald en gaat behalen, jammer dat ze ervoor kiezen om zwak te blijven terwijl keiharde effectieve versterking aanwezig is. 

Vind het alleen jammer dat bepaalde elementen bereid zijn te pokeren met levens van anderen terwijl ze weten dat hetgeen we zeggen ook altijd daadwerkelijk gebeurd. Zoals nu ook weer het geval is met de aanslag in Luik, ik tweete dat België binnen zeer korte termijn aangevallen kan gaan worden en het gebeurde , ik verwachte dat het geweld gericht zou zijn op politie doelwitten en ook dat is gebeurd. 

Is dit allemaal toeval want dit is niet de eerste keer, ik tweete in het verleden bijvoorbeeld zoals hieronder duidelijk wordt, dat België binnen enkele dagen aangevallen kon gaan worden. Het ware zeer koude inlichtingen maar dagen later was daadwerkelijk gebleken dat er zeer precieze aanwijzingen waren voor een aanslag in Brussel. Ik kam hier weer als eerste mee.


Het gaat mij niet om de roem het gaat mij om het redden van mensenlevens. Vandaar dat mijn opstelling toen zoals altijd het geval is en zal blijven in dergelijke situaties, dat ik niks over over de verijdelde aanslag had geschreven noch gaf ik extra kapstok info aan journalisten, maar liet bepaalde gewoon de weer de eer opstrijken.

Waarom bewogen ze niet? Nu weer een andere situatie waaruit weer een aanslag voorkomen werd. Ik kon bijvoorbeeld als gevolg van koude inlichtingen opmaken dat politie doelen in België en Nederland binnen zeer korte termijn weer aangevallen zouden kunnen worden. 

Na tevergeefs contact te hebben gezocht met bepaalde elementen koos ik er voor om over het onderwerp te tweeten. Ik koos er bewust voor om bepaalde codes gebruiken die bekend waren bij degene weigerde te reageren.  

En jah zoals hieronder weer duidelijk wordt hebben ze daadwerkelijk dagen na mijn tweet  gelukkig twee verdachten aangehouden die aanslagen hadden gepland op politie doelwitten. En ook nu weer liet ik ze de eer op strijken.


                        

Dus wat is er met deze gaste aan de hand? Ik ben beter dan hun op alle fronten en ze kunnen mij zeker niet afschrijven als een fantast of iemand die aandacht zoek, want jahhhh uiteindelijk tellen aan de einde van de dag de feiten en die liegen er niet om. 

Hieronder weer een duidelijk voorbeeld van een situatie waarin er een belletje zou gaan rinkelen bij deze elementen wat er toe zou leiden dat we zouden spreken.

Ik tweete op 22 maart om 01:51 dat Najim Laachraoui zich had opgeblazen en jah dat bleek ook weer later het geval te zijn. En EEN ding staat vast zij kunnen met zekerheid bevestigen dat ik geen forensische onderzoek op de daders heb verricht.


Nog harder dan dit ik tweete bijvoorbeeld te 26 maart dat de Brusselse wijk Anderlecht voor een verrassing gaat zorgen en ik bedoelde niet de lokale voetbal vereniging een zaalvoetbal toernooi zou gaan winnen. Vandaar dat ik verwees dat de Syriër met zekerheid gearresteerd gaat worden wat ook is gebeurd. 

En zoals gezegd heeft de Brusselse wijk Anderlecht daadwerkelijk voor een verrassing gezorgd, want de terroristen zijn daar gearresteerd. Ik ben geen waarzegger, en niemand binnen staatsveiligheid lekt mij en zo ook werk ik nog niet voor een Belgische veiligheidsorgaan.

Ik ben een inlichtingen specialist en een terrorisme expert die jaren bezig met met deze zaken. Het valt velen steeds op dat ik meer weet en meer successen boek dan een hele inlichtingen team waarin miljoenen wordt geïnvesteerd terwijl ik successen boek met een maximale investering van 20 euro? 


Mensen moeten realiseren dat ik soms genoodzaakt ben om mijn tweets zoals die van hierboven cryptisch naar buiten brengen, om de foute mensen niet onbedoeld te helpen door de voorziening van inlichtingen of om een lopend onderzoeken niet te belemmeren. 

Dus waarom bewegen ze niet ongeacht al mijn inlichtingen successen terwijl ze aan de andere kant weten dat we geen geintjes maken.

Nadat ik naar de aanloop van de aanslagen in LUIK alle fases had doorlopen zodat de info achter de schermen geanalyseerd zou kunnen worden. Was ik genoodzaakt om met zekerheid het volgende te tweete . 


En uiteindelijk is dit ook weer helaas uitgekomen en doet de Belgische Openbaar Ministerie momenteel onderzoek of terrorisme het motief was voor het tragische incident in Luik waarbij helaas twee agenten en een voorbijganger om het leven kwamen. Volgens bepaalde bronnen is de 36 jarige man in de gevangenis geradicaliseerd.  Hij heeft volgens getuigen ‘Allahu Akbar’ geroepen toen hij zijn terreurdaad pleegde.

Klik ( HIER ) voor meer van onze uitgekomen verwachtingen die zijn uitgekomen


Ik eis een gesprek met staatsveiligheid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.