maandag 11 juni 2018

Chessy was weer voor aangaande door de kosovaren voorbereide aanslagen in Frankrijk en België


THE BOS OF ALL BOSSESNa de aanslagen in luik tweete wij meerdere malen dat er grote aanslagen in België en Frankrijk beraamd werden en worden, die onze inbeeldingsvermogen te boven gaat.

In mijn tweets hieronder valt op te maken dat wij enkel België en Frankrijk vernoemde terwijl je na analysatie van diverse factoren ongetwijfeld zult concluderen dat meerdere landen naast de twee door mij vernoemde landen tot de mogelijke doelwitten behoorden.Doordat bepaalde elementen niet konden of te traag reageren of zoals hierboven duidelijk wordt het contact spijtig genoeg vermeiden.

Heb ik na analyse van een aantal factoren besloten om het dit keer anders te doen en een andere aanpak te hanteren omdat uiteindelijk meerdere wegen naar Rome leiden.


Zoals voorheen wachten wij eerst een aantal dagen om een aantal zaken af te wachten voordat wij aangaande dergelijke aangelegenheden voor de RECORD  over tweeten.

Zoals hieronder te lezen is hadden wij nadat terugkoppeling van bepaalde uitbleef ervoor gekozen om voor de RECORD contact op te nemen met onze Franse collega's.Nadat een reactie van onze Franse collega's na 24 uur helaas uitbleef, besloten wij om de Franse nogmaals te contacteren.

Enkel voegde wij daar voor de RECORD een aantal foto's aan toe hopend dat dit een reactie van de Fransen zou gaan versnellen.


Pas nadat een reactie voor de tweede keer uitbleef en alles erop wees dat het een kwestie van tijd was wanneer onze verwachtingen een realiteit zouden gebeuren. Besloten wij om voor de RECORD de Twitter tour op te gaan in de hoop dat degene die wij in onze tweets hadden betrokken zouden handelen met deze Intel,  maar ook om signaal af te staan dat we de situatie onder controle hadden.

Zoals je hieronder kunt lezen verzochten wij de Franse en Belgische overheden om per direct de grens controles tussen de beide landen te intensiveren.
Want wat velen niet wisten toen nog niet zoals uit de screenshot hieronder duidelijk wordt dat een van de twee verdachtes de Belgissche nationaliteit had.De fouten in het verleden mochten dit keer niet gemaakt worden we konden het risico niet nemen dat de terroristen via Frankrijk, België zouden binnen treden of via België Frankrijk of via België Nederland.

Wij kunnen niet altijd alles schrijven wat we wellicht weten of verwachten om daardoor niet de verkeerde personen onbedoeld een dienst te bewijzen, maar vooral niet om lopende onderzoeken te belemmeren. 

Vandaar dat wij  erop hamerde dat de grenscontroles tussen België en Frankrijk geïntensiveerde moesten worden. 

( klik hier voor het artikel van de NOS )

Dit was in het verleden ook het het geval geweest met de aanslagen in Brussel we moesten ons onze tweets goed incalculeren, want een fout zou voor grote schade zorgen.
En uiteindelijk waren de hoofdverdachten de Syriër alias Osama Krayem als Abrini twee weken na onze tweet daadwerkelijk in de Brusselse wijk Anderlecht gearresteerd, holla at me.Na analysatie van een aantal zaken concludeerde wij dat het tot de realistische scenario's zou behoren dat er slapende cellen in België en Frankrijk actief waren. Want het leek ons onwaarschijnlijk dat deze personen via de Balkan naar België of Frankrijk met deze bomauto's en wapens zouden reizen .


Dit omdat ze dan minimaal drie landen moesten doorreizen wat inhoudt dat ze door drie douanes moeten komen, waardoor het onmogelijk zijn om niet ontdekt zouden worden. Vandaar dat het ons het meest voor de hand liggend leek dat ze er voor zouden kiezen om wellicht de al reeds aanwezige slapende cellen in België en Frankrijk  hiervoor in te zetten.

Nadat we als gevolg van analyse van een aantal factoren een scenario voor ogen hadden verzochte wij degene die controle hebben over de automatische verkeerspalen om alert te zijn.


Want mochten ze ervoor kiezen om autobom aanslagen in Kosovo te plegen op NAVO troepen dan zou dat ook een realistische scenario in België en Frankrijk zijn. Vandaar dat wij degene die controle hebben over de verkeerspalen in de grote steden van Frankrijk en België om alert te zijn.Dit omdat dergelijke maatregelen tijdens de aanslagen van de gebroeders Kouachi niet het geval waren waardoor ze konden ontkomen.

Vandaar dat het risico niet genomen kon worden dat niet nogmaals gebeurt behalve als je vreest dat de schade als gevolg van een schaarste manbezetting erger zou worden, dan kan je ervooor kiezen om ze te laten gaan.Voor de RECORD kozen wij er daarna voor om cryptische foto's op te stellen waarin enkel de termen BELGIË en Frankrijk in voorkwamen. Dit deden we niet omdat hun luchthavens zo geweldig zijn, los van het feit dat dergelijke locaties weldegelijk tot de doelen behoren.
Los van het feit dat deze dreiging toentertijd enkel gericht was aan het adres van België en Frankrijk hielden wij er rekening mee dat ook een Buurland van België wiens dienst de sterkste is van heel Europa is, wellicht getroffen zou kunnen worden. Wij hielden rekening met de vervolg aanslagen in Parijs in de Joodse supermarkt die alsgevolg van een domino effect was uitgevoerd, vandaar dat deze niet door al-Qeada was opgeëist.

Wij proberen altijd verder en vooruit te denken en een realistische dreiging analyse te maken vandaar dat wi ook een buurland van België een cryptisch signaal gaven. 

Dit omdat oranje passen waarmee je bijna alle locaties binnen die luchthaven kan betreden, enkel in een buurland van België worden verstrekt.

En zoals je hieronder kunt lezen werden er uiteindelijk in Kosovo twee verdachten aangehouden waarvan een de Belgische nationaliteit op verdenking van het beramen van aanslagen in FRANKRIJK en BELGIË op de door ons aangegeven doelen.


Liedje voor Dhr. Peter LanssensCHESSY
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.