zondag 17 juni 2018

Chessy's precisie Intel aangaande de verijdelde aanslagen in Nederland en de rol van de Marokkaanse dienst in de uitschakeling A. Abbaaoud


THE BOSS OF ALL BOSSES


Na analyse van inlichtingen tweete ik op 30 Maart dat Nederland binnen zeer korte termijn kennis zou gaan maken met IS.
Doordat we daarin steeds verder geraakte en het na een aantal dagen heel concreet werd, Koos ik ervoor om zonder details voor de RECORD een globale tweet te plaatsen, terwijl ik dagen daarvoor Nederland bij naam noemden.Hiervoor werd gekozen zodat de eventuele belangen van derden wellicht niet geschaad zouden worden, maar vooral om de verkeerde personen niet te voorzien van Intel zodat een aanslag niet versneld zou worden of dat er gegrepen zou worden naar plan B. 

Want een fout zou ondenkbare catastrofale gevolgen voor de Nederlandse politie met zich mee kunnen brengen waar niemand op zit te wachten. Vandaar dat ik een paar dagen later op 4 April met zekerheid tweete dat er wellicht een grote aanslag op komst was in een Westerse als een Noord Afrikaanse land. 


Op een gegeven moment werd de zaak als gevolg van bijkomende zaken onhandelbaar mede omdat deze nog ernstiger was dan verwacht was. 


Uiteindelijk heeft de Marokkaanse dienst zoals ik eerder tweete de AIVD geïnformeerd over de mogelijke aanslagen. Een aantal dagen later werd er in Marokko een IS terreurcel opgerold die zoals gezegd bloedige aanslagen beraamde in de beide landen.En ook nu bleek mijn Intel te kloppen, want naderhand was er een IS cel in het Noord Afrikaanse land Marokko gearresteerd, die Nederland daadwerkelijk binnen zeer korte termijn middels aanslagen met IS kennis zou laten maken..Marokko was de in mijn tweede tweet naar toe verwezen Noord Afrikaanse. Alleen zijn we soms door de realiteit gedwongen om cryptisch te werk gaan en dit doen we enkel en alleen om de eventuele belangen van derde partijen niet te schaden, we schaken en houden niet van sensatie. Uit de screenshot hieronder blijkt dat er als gevolg van mijn INTEL twee afzonderlijke arrestaties binnen  DRIE MAANDEN  zijn verricht, wat een totale investering van 9 euro met zich mee bracht. 

Deze arrestaties waren allen IS gerelateerd en vonden allen net als de Intel aangaande de potentiële aanslag in Nederland plaats in 2015Hieronder nog een aantal situaties waarin de Marokkaanse veiligheidsdienst haar Westerse collega's assisteerde en hen van cruciale Intel voorzag.


Na analisatie van een aantal inlichtingen tweete ik op 29 Juli dat IS via sociale media gretig op zoek is naar aanslag plegers in NL, Eng, Fr en België.


Naarmate ik verder geraakte tweete ik voor de RECORD dat september of November een van de zwartste maanden in de HISTORIE van die hieronder genoemde landen kon worden, maar waarom is Oktober weg gelaten? 

Ik noemde in mijn tweede tweet weer dezelfde landen enkel plaatste ik voor de RECORD een zware statement.En helaas was dit ook weer het geval, want TWEE van de VIER door MIJ genoemde landen werden daadwerkelijk keihard aangevallen

En zoals gezegd werd November daadwerkelijk zonder te overdrijven de zwartste maand in de historie van Frankrijk.Een boom bestaat niet enkel uit een stam maar ook uit takken, als je stam hebt dan heb je ook de zijtakken, maar waar begin je met hakken? 


Zoals hieronder te lezen is gaf de Marokkaanse dienst vrijwel direct na de aanslagen belangrijke tips en informatie door aan haar colleags, waaronder de verblijfplaatsen van de terroristen.Klik HIER voor het artikel

Het is echt knap hoe de ijzersterke effectieve geen geintjes makende Marokkaanse veiligheidsdienst wist waar A. Abbaaoud zich schuil hield. Dit is ongetwijfeld het resultaat van een staaltje ijzersterke inlichtingenwerk.

Vooral omdat de personen in kwestie logischerwijs ontraceerbaar waren voor de inlichtingendiensten in België en Frankrijk, mede omdat zij vanuit Syrië naar Frankrijk en daarna naar België reisde en geen gebruik maakte van communicatie middelen.

De Marokkaanse veiligheidsdienst verdient als teken van respect 21 kanonschoten, is toch knap hoe zij op afstand zonder gebruik te maken van ingrijpende middelen toch controle hadden over de situatie. 

De screenshots hieronder spreken boekdelen.
Op 26 Maart tweete wij voor de RECORD En uiteindelijk werden de voortvluchtige hoofdverdachten waaronder de Syriër O. Krayem waarnaar ik in mijn tweet hierboven naar verwees als M. Abrini, daadwerkelijk in de Brusselse wijk Anderlecht gearresteerd.

Twee voorspellingen die zijn uitgekomen, de Syriër werd gearresteerd in de Brusselse wijk Anderlecht die zoals gezegd daadwerkelijk voor een grote verrassing heeft gezorgd.

Het feit dat ze van safehouse naar safehouse gingen en ontraceerbaar waren duidt er wel op dat mijn Intel heel precies was. 

Maar het duid er helaas ook op dat bepaalde lagen te slapen, want hoe konden ze zich zo vrij bewegen?


Wij tweete tevens ook een dag voordat bepaalde erachter kwamen dat N. Laachraoui zichzelf opblies en zelfs voordat het federale parket zijn identiteit had bevestigd  dat hij zichzelf had opgeblazen.En een dag later werd dat ook daadwerkelijk door de overheid bevestigd. En voor alle duidelijkheid ik verrichte toentertijd geen forensisch onderzoek.

Sommigen beweerden dat A. Abaaouds jongere broertje diens  zijn locatie verklikt zou hebben. 


Maar als dat het geval zou zijn dan zou hij in Marokko veroordeeld worden voor terrorisme en niet voor het rechtvaardigen van terrorisme.
Hieronder andere situaties van precisie Intel die wij voor iedereen tweete en concreet bleken te zijnEen ander voorbeeld

Eerst kwam dit

Daarna ditDaarna ditEn uiteindelijk was dit hieronder het resultaat


Een ander voorbeeld

Eerst gebeurde dit
Daarna dit

Daarna dit
En uiteindelijk werden een slapende cel geresteerd in Kosovo die aanslagen wilde plegen in België en FrankrijkEen andere voorbeeld Een ander voorbeeld.


Chessy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.