zondag 3 juni 2018

Een aantal door mij voor alle inlichtingendiensen voorspelde aanslagen


THE BOSS OF ALL BOSSES


SITUATIE 1

Na de aanslagen in luik tweete wij meerdere malen dat er grote aanslagen in België en Frankrijk beraamd worden die onze inbeeldingsvermogen te boven gaat.

Ik tweete nadat ik een conclussie trok na analyse van een aantal factoren dat er bomgordel zelfmoord aanslagen beraamd werden en noemde doelen die allemaal waar bleken te zijn.


Voordat ik hier over teweete mailde ik drie weken geleden een element aangaande deze onderzoeken enkel bleef reactie als gevolg van de burecratie weer tijdelijk uit, dus besloot ik weer om weer de twitter tour op te gaan.Een dag later tweete ik het zelfde bericht en voegde daar een aantal foto's waaruit mijn inlichtingen specialisme blijkt in de hoop dat ze snel zouden reageren.


Zoals hierboven te lezen is werd er openlijk via twitter contact gezocht met de FRANSE politie nadat er achter de schermen gemaild was en reactie te lang duurde en zoals je hieronder ziet werden enkel Frankrijk en België genoemd.


En dan maar via anderen wegen en jah,
HOLLA AT ME


SITUATIE 2

Uit koude inlichtingen kon geconcludeerd worden dat België weer hoog op het lijstje van de strijders stond, dus tweete ik nadat ik bepaalde contacteerde op 23 mei het volgende.Ik verwees in de tweet hierboven naar een al reeds hieronder weergegeven verzonden mail waarin bepaalde indicaties stonden waarmee uiteindelijk een aanslag op het leger werd verijdelt. 


                           

Ik gaf in de tweet aan dat die indicaties van toen nu ook weer aan de orde waren mede verwijzend naar de hieronder weergeven verzonden mail.. 


Nadat het te lang duurde tweete ik op 24 mei genoodzaakt het volgende


Ik probeerde bepaalde nog tegen de schenen te trappen met een bepaalde tweet stijl zoals hieronder weergegeven is in de hoop dat ze uit irritatie de info zouden gaan onderzoeken, naar update zouden vragen of dat de inlichtingenofficieren en analisten deze minimaal via een ambtsbericht zouden verspreiden, vooral omdat ze weten dat alles wat ik concludeer aangaande aanslagen en arrestaties zoals in deze blog duidelijk zal worden uitkomt.
Een paar dagen daarna werd er daadwerkelijk een aanslag in België gepleegd en zo ook zoals ik verwachte op politie.

SITUATIE 3


19 NOVEMBER tweete ik als eerste dat België binnen enkele dagen aangevallen zou worden woorden en jah 3 dagen later hebben de diensten en de minister dit met de wereld gedeeld, holla at meSITUATIE 4

Ik tweete op 22 Maart dat de IS bom maker zichzelf had opgeblazenEn een dag later werd mijn verwachting ook daadwerkelijk in de media door de overheid verkondigt. En voor alle duidelijkheid ik verrichte toentertijd geen forensisch onderzoek, dus jah  holla at me dan maar.

SITUATIE 5

Ik mailde bepaalde eerder

Nadat reactie te lang duurde tweete op 26 Maart met zekerheid dat de Syrische Osama Krayem gearresteerd zou gaan worden en ik tweete tevens ook dat de Brusselse wijk Anderlecht  voor een verrassing zou zorgen. Ik tweete geen Molenbeek of Schaarbeek of Saint Gilles of welke andere Brusselse gemeente maar ik tweete ANDERLECHT


En jah, ongeveer twee weken daarna werden de Syriër alias Osama Krayem als Abrini daadwerkelijk in de Brusselse wijk Anderlecht gearresteerd, dus ja holla at me dan maar.SITUATIE 6

De vijfde situatie is een prachtige praktijksituatie waaruit blijkt hoe een echte inlichtingenofficier te werk zou moeten gaan en hoe deze zijn data en onderzoeken met nieuwe koude inlichtingen en indicaties aanvult en uiteindelijk tot een conclusie komt, waarna een analist deze dan op zijn gemakt gaat beoordelen.

En met alle respect ik bedoel het niet slecht maar als de analist en de inlichtingenofficier beiden leiden aan zware dodelijke tekortkomingen dan dweil je echt met de kraan open.
Ik ben sneller en effectiever dan de meeste omdat ik beide kwaliteiten uitmuntend beheers, dit stelt mij in combinatie met andere factoren in staat om een potentiële dreiging of inlichtingen beter  in te schatten en te beoordelen. 

Niemand zou instaat zijn om mijn inschattingsvermogen te betwijvelen want alles wat ik concludeer gebeur dus kan geen toeval zijn.

Vanaf juli waren er al koude inlichtingen dat IS aanslagen aan het voorbereiden was in Nederland, Engeland, Frankrijk of in België. 

Zoals hieronder te lezen is  sloot de landen reek af met Frankrijk en België, ik tweete op 11 juli het volgendeJe bent er nog niet als je wat indicaties hebt vanaf dat punt moet je verder gaan en dan komt het neer op je ervaring, data, netwerk en kundigheid.

Deze indicaties werden na monitoring van bepaalde elementen steeds sterker. Vanaf  29 juli werden deze globale indicaties steeds duidelijker, dus tweete ik op 29 juli  de hieronder weergegeven tweet en ook nu sloot ik mijn landen reeks WEER af met Frankrijk en BELGIË, dit is de tweede keer dat ik België in mijn tweet na Frankrijk zetten.

En ook nu weer ben je er als inlichtingenofficier nog lang niet want vanaf nu moet je onderzoeken intensiveren, vooral als je na monitoring de conclusie trekt dat de indicaties steeds sterker en sterker worden.

Op 1 september tweete ik uiteindelijk dat September of November wellicht de zwartste maanden zouden kunnen gaan worden in de geschiedenis van de al reeds tweemaal genoemde landen.

In de tweet werd Oktober weg gelaten en werd de landen reeks in de derde tweet in tegenstelling tot de twee voorgaande tweets afgesloten  België  en FRANKRIJK En helaas was dit ook weer het geval want de beiden landen werden keihard aangevallen en het begon in Frankrijk. En zoals gezegd was het daadwerkelijk zonder te overdrijven de zwartste maand in de historie van Frankrijk.

SITUATIE 7


Ik tweete op 15 november 2015 dat er aanslagen op Politie voorbereid werden en stelde mijn tweet bewust op een bepaalde manier op.holla at me

SITUATIE 8

Op 4 april noemde ik Nederland bij naam nadat ik bepaalde conclusies had getrokken na analysatie van bepaalde globale indicatiesEen paar dagen later tweete ik globaal dat een Westerse als een Noord Afrikaanse land doelwit gaat zijn van een aanslag.


En ja je ziet het de Marokkaanse dienst heeft de AIVD hier twee weken na mijn tweet uiteindelijk van op de hoogte gesteld. En weer had ik gelijk want er werden daadwerkelijk aanslagen voorbereid door een Marokkaanse terreurcel die aanslagen in Nederland en Marokko wilde plegen. Marokko was de in mijn tweede tweet naar toe verwezen Noord Afrikaanse land.

Alleen kan ik niet altijd openlijk tweete over dingen vooral niet als je wellicht een belangrijke rol in het onderzoek hebt gespeeld. Een daar draait alles om want ook dit werd officieel  bevestigd door een buitenlandse dienst, holla at me.

En jaSituatie 9

Ik tweete als eerste op 30 December na analisatie van diverse indicaties dat IS leider Abou Bakr al-Bagdadi gewond was.En een paar maanden later bleek dat ook te kloppenMijn inlichtingen kwaliteiten worden na alle voorgaande zaken duidelijk voor iedereen. Maar sommige zouden kunnen zeggen van ja maar er werdt hevig gebombardeerd dus het was een verwachte scenario. Dat zou kunnen maar ik zei ook op 30 April dat de gewonde IS leider spoedig van zich zou gaan laten horen.Maar jahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.twee weken later heeft hij ook daadwerkelijk de stilte doorbroken, dus ja holla at me.

$

Situatie 10
Er zijn nog nog tal van nationale als internationale zaken waarin we een steentje aan de veiligheid hebben bij de gedragen, maar wil het gewoon hier bij houden, maar wil je weten hoe we te werk waardoor we altijd voor iedereen lopen  lees DIT artikel.

http://chessy122.blogspot.com/2018/05/artikel-van-onze-terrorisme-expert-en.html

Holla at me 

Chessy


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.