zondag 17 juni 2018

Een voorbeeld van Chessys analyses, inschattingen en Intel aangaande de aanslagen in Zaventem


THE BOSS OF ALL BOSSES( klik hier voor het artikel van de NOS )Na de mail tweete wij ditUiteindelijk waren vijf personen opgepakt onder wie de Syriër in onze tweet alias Osama Krayem en Mohammed Abrini in TOEVALLIG de BRUSSELSE wijk ANDERLECHTAls je op DEZE link klikt dan zul Intel aangaande de verijdelde aanslagen in Nederland lezen waar wij ook indicaties over hadden. Wellicht zal je na lezen van het artikel beter begrijpen waarom ik wellicht met zekerheid kon opmaken dat Osama Kreyem gearresteerd zou worden en waarom ik tweete dat de Brusselse wijk Anderlecht voor een verrassing zou gaan zorgen.
Zo tweete wij eerder
En een dag later werd mijn verwachting ook daadwerkelijk in de media door de overheid verkondigt. En voor alle duidelijkheid ik verrichte toentertijd geen forensisch onderzoek.


.
Een paar maanden eerder tweeten wij het volgende en ook dit is door de desbetreffende overheid was erkend. Ik was DRIE dagen eerder, geen enkele journalist of wie dan ook heeft hier over getweet.
Een jaar eerder tweete wij en ook dat is bevestigd door de desbetreffende overheid niemand sprak hier eerder dan mij over, als teken van authenticiteit gebruikten wij voor de RECORD een aantal in NL. bekende codes.

Hieronder andere situaties van precisie Intel die wij voor iedereen tweete en concreet bleken te zijn


Een ander voorbeeld

Eerst kwam dit
Daarna ditDaarna ditDaarna ditEn uiteindelijk was dit hieronder het gevalEen ander voorbeeld

Wij tweete ook eerderEen paar dagen later tweete ik globaal dat een Westerse als een Noord Afrikaanse land doelwit gaat zijn van een aanslag.


Uiteindelijk heeft Marokkaanse dienst de AIVD hiervan twee weken na mijn tweet op de hoogte gebracht. 

En ook nu bleek mijn Intel te kloppen want er werden daadwerkelijk aanslagen voorbereid door een Marokkaanse terreurcel die aanslagen in Nederland en Marokko wilde plegen. Marokko was de in mijn tweede tweet naar toe verwezen Noord Afrikaanse land.


Alleen kan ik niet altijd openlijk tweete over dingen vooral niet als je wellicht een belangrijke rol in het onderzoek hebt gespeeld. Klik HIER voor het artikel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.