zondag 3 mei 2015

ISIS dreigt alle Saudische geleerden te liquideren


                               
                       Artikel van onze terrorisme specialist en radicaliseringsdeskundigen Chessy


De terroristische organisatie ISIS heeft voor de arrestatie van haar Saudische cellen diverse doodsbedreigingen geuit richten velen prominenten salafistische geleerden en uitnodigers, omdat zij zich tegen de terroristische organisatie hebben uitgesproken.

Onder de bedreigde zijn Sheikh Abdulaziz al Fowzan, Abdulaziz Aturaify, Adnaan Harhour en Nassir al Omar en de in Eindhoven geweerde Ayad al Qarnee.


                                                 
Dit verklaard wel waarom er vijf gordelbommen werden aangetroffen in de binnen gevallen locaties waar de ISIS cellen zich schuil hielden. In een officiële verklaring verklaart ISIS de net geschetste geleerden als afvalligen en roept haar leden op om hen te liquideren.


Ook op twitter beveelde diverse prominente ISIS leiders hun sympathisanten om een ieder die zich tegen ISIS uitspreekt genadeloos te liquideren.

                                                                 

ISIS begint langzamerhand steeds meer aanhang te krijgen in de Arabische wereld, hieronder een in de heilige Moskee gegeven eed van trouw en loyaliteit aan de terroristische organisatie ISIS.

                                                                         


De bedreigde geleerden lijken niet onder de indruk te zijn van de bedreigingen en gaan vastberaden door met de verkondiging van hun standpunten.Vreemd genoeg blijven bepaalde personen de Nederlandse moskeeën en imams beschuldigen dat zij zich niet tegen de terroristische organisaties uitspreken.

Deze personen volgen blijkbaar de actualiteiten in de Arabische wereld niet en hebben totaal geen weet van wat er zich daadwerkelijk afspeelt in de Nederlandse moskeeën.

Hieronder een aantal Engelse als Arabische opnames van diverse Moslim geleerden en predikers waaruit blijkt dat zij zich tegen ISIS uitspreken.


                                                                       
    
                                                               

                                                                             

                            De weerlegging van ISIS van de in Eindhoven geweerde Ayaad al Qarnee

De weerlegging van ISIS van Abdulaziz al Fozwan                                                      
            
De weerlegging van ISIS van de Salah al Fozwaan


De weerlegging van ISIS van Salih Suhaimi


Chessy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.