woensdag 1 april 2015

MOGELIJK MEER AANSLAGEN IN FRANKRIJK EN ANDERE LANDEN IN EUROPA NA PARIJS!!!!


                       

                                             Artikel van onze terrorisme expert Chessy

Artikel was gepubliceerd op zondag 11 januari 2015Al-Qaida op het Arabisch Schiereiland (AQAP) in Jemen waarschuwt Frankrijk dat er meer aanslagen zullen volgen. Als Frankrijk niet stopt met het "bestrijden van de islam, haar symbolen en de moslims".


Dat melden verschillende Franse media op basis van de inmiddels van YouTube verwijderde boodschap van Harith bin Ghasi al-Nadhari. Hij wordt gezien als een belangrijk religieus leider van al-Qaida in Jemen. In de geluidsopname zegt hij: "Sommige zonen van Frankrijk waren respectloos jegens de profeten van Allah dus zijn ze door middel van onze soldaten gestopt".

Gisteren eisten de Jeminitische tak van al-Qaida de verantwoordelijkheid op voor de aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo, dit meldde diverse media waaronder de krant Le Parisien.
Bellen met gijzelnemer

Cherif Kouachi één van de twee omgekomen verdachten van de aanslag op Charlie Hebdo. Bekende dat hij een getrainde strijder van de Jemenitische tak van al-Qaida was. Hij vertelde ook dat de aanslag als de training door de gedode Al-Qeada leider Anwar al-Awlaky waren gefinancierd. Dat meldt de Franse nieuwszender BFM TV, die vrijdag met de man belde.

BFM TV interviewde Chérif Kouachi terwijl die met zijn broer een man in de drukkerij ten noordoosten van Parijs gijzelden. De broers werden niet veel later zoals ik eerder voorspeld had gedood toen ze al schietend de drukkerij uit stormden.
                                                                                                                                          

                                                            
Andere gijzelnemer lid van IS

De gebroeders Kouachi waren lid van AQAP terwijl Amédy Coulibaly, die in een joodse supermarkt een aantal mensen urenlang gijzelde, zei te behoren tot terreurbeweging Islamitische Staat
De nieuwszender die Charif Kouachi interviewde sprak tevens ook met Coulibaly. Die beweerde dat hij een IS-strijder was en zijn actie had afgestemd met de Kouachi's. Ook Coulibaly vond later op de dag zoals verwacht de dood toen de politie de koosjere supermarkt bestormde.Gezamenlijke internationale aanslagen van Al-Qaida en IS die doorgaans concurrenten van elkaar zijn, is volgens velen zeer opmerkelijk. Maar dit duidt enkel maar op het feit dat hun westerse leden zich over het algemeen niet laten leiden door de onderlinge geschillen van hun leiders. Zij strijden voor hun ideologie en niet voor een groep en haar leiders. Zij voeren de fatwa van Osama bin Laden uit om niemand toestemming te vragen voor het plegen van aanslagen in de muhraib landen en haar burgers, als de jihadistische groepen elkaar bestrijden
Wellicht ook gezamenlijke Europese aanslagen

Het valt niet uit te sluiten dat de Westerse jihadisten een gezamenlijke aanslagen golf hebben gepland waarin diverse Westerse landen tegelijkertijd aangevallen zullen worden. Diverse geluiden op sociale media duiden hier wel op. Maar als het kwaad zich geplant geschiedt of spontaan als gevolg van een domino effect dan zal de hel los barsten. Als er een aanslag in Nederland komt dan ga ik ervan uit dat deze eerder gepleegd gaat worden op Islamitische politici en op een theoloog.

Chessy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.