dinsdag 2 juni 2015

AIVD doet onderzoek naar geldstromen vanuit kringen van Salafisten en Moslim Broederschap



Artikel van onze Intel specialist en islamoloog Chessy





De Tweede Kamer wil dat de AIVD onderzoek doet naar buitenlandse geldstromen vanuit salafistische en Moslim Broederschap kringen naar Nederlandse moskeeën. 

Deze geldstromen mede vanuit koewijt worden mede gebruikt om het DF traject in Nederland uit te voeren. 

klik HIER voor het artikel aangaande het DF traject}.

De tanziem as-Siri { geheime dienst van de moslimbroederschap } gebruikt dit geld mede om Sorouristische en Qotbistische cellen en netwerken op te richten.


“Als uit het onderzoek blijkt dat die financiering leidt tot jihadistische activiteiten, dan zou er een verbod op die financiering moeten komen”, aldus Tweede Kamerlid Gert Jan Segers (ChristenUnie).

                             

Het probleem is groter en complexer dan door Jan Segers geschetst, we focussen ons op financiering van jihadistische activiteiten, terwijl de financiering van het DF traject en de infiltratie van de Nederlandse overheid en haar organen vele malen erger zijn. 

{ klik HIER voor het artikel aangaande het infiltratie stappenplan van de moslimbroederschap wat tijdens inval bij MB topman Yusef Nada in zweden door de ordediensten was aangetroffen }.


Ik denk dat geen enkele moskee zich schuldig maakt aan welke vorm van jihadistische activiteiten. Velen realiseren zich nog niet hoe groot de dreiging van de moslimbroederschap is.

Klik HIER voor het artikel een glimp van de radicale opvattingen van de Moslimbroederschap }

Vandaar dat ik al jaren pleit voor een verbod van de moslimbroederschap in Nederland als een onderzoek waaruit moet blijken of Nederland is geinfiltreerd en hoe ver de organisatie is met de infiltratie
WILDERS VERKONDIGT IN DE KAMER DAT MARCOUCH SYMPATHIE HEEFT VOOR DE MOSLIMBROEDERSCHAP EN HAAR MUFIT AL-QARDAWI NAAR NL WILDE HALEN


Want hoe kan de Nederlandse overheid samenwerken met stichtingen, imaams en zelfs politici in het parlement hebben die of leden of symtatie hadden met de organisatie? 


Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer steunt een motie van de Kamerleden Gert Jan Segers en Ockje Tellegen (VVD).

Diverse Nederlandse moskeeën in ons land ontvangen geld uit de Golfstaten als Koeweit, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten van diverse grote Moslim Broederschap leden als Mutlaq al-Qarhawi en organisaties als de Islamitische Vereniging van geleerde, onder leiding van de Yusuf al-Qardawi en  Abdulah at-Turky.

Het gaat om miljoenen euro’s, die worden gebruikt voor de nieuwbouw van moskeeën in Rotterdam en Amsterdam als voor infiltratiedoeleinde. 

Op die manier bepalen de sponsors welke ideologie de moskee zal gaan omarmen. 

Afgelopen maand presenteerde minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie de conclusies van een eerder onderzoek naar de financiering  van Nederlandse moskeeën, uitgevoerd door onderzoeksbureau Rand Europe. Conclusie van de onafhankelijke deskundige onderzoeksbureau was, dat er geen zicht valt te krijgen op de geldstromen.
   

          

{ Klik HIER voor het artikel een glimp van de radicale opvattingen van de Moslimbroederschap }

,
 klik HIER voor het artikel waaruit blijkt dat alle terroristische leiders als bin laden en IS oprichter abu-Bakr al-Bagdadi lid waren van de Moslimbroederschap}.


Team chessy


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.